SHARE

Nuk ekziston diçka e tillë në botë si njeriu krejtësisht i lumtur ose krejtësisht i palumtur. Dikush mund të jetë më i lumtur dhe dikush më i palumtur dhe rrethanat e njejta gjerësisht mund të prodhojnë efekte të ndryshme tek individët me temperamente të ndryshme.

Giacomo Casanova, “The Story of My Life” është libër me biografi dhe kujtime nga avanturisti i madh Italian i shekullit 18-të.