SHARE

Unë më shumë do të isha në gjendje t’i vlerësoj gjërat të cilat nuk i kam, se sa ti kam gjërat të cilat nuk jam në gjendje t’i vlerësoj.

Elbert Hubbard (1856 – 1915) ishte filozof amerikan, shkrimtar, publikues dhe artist. Hubbard më së shumti është i njohur si themelues i “Roycroft”, një komunitet i zanatçinjëve, në Aurorën Lindore, në shtetin e New York – ut. Ai dhe gruaja e tij kishin vdekur në bordin e anijes “RMS Lusitania”, kur ajo ishte fundosur nga një nëndetëse gjermane në bregdetin Irlandez, më 7 maj, 1915.