SHARE

“Por, diçka gjithmonë shkonte keq dhe marrdhënia përfundonte pikërisht në momentin kur ajo ishte e sigurt se ai ishte personi më të cilin ajo dëshironte ta kalonte pjesën e mbetur të jetës.

Pas një kohe të gjatë, ajo erdhi në përfundimin se meshkujt sjellin vetëm dhimbje, frustrim, vuajtje dhe një ndjenjë të zvarritjes së kohës.”

Paulo Coelho, “Njëmbëdhjetë minuta” – është Novelë e publikuar në vitin 2003 e cila është e bazuar në përvojën e një prostitute të re braziliane, të cilën prekja e parë e pafajshme e dashurisë, e lë me zemër të thyer.