SHARE

Secilin problem që e kam zgjedhur, është bërë rregull që më vonë ka shërbyer për ti zgjidhur problemet e tjera.

René Descartes (1596 –1650) ishte filozof francez, matematicien dhe shkencëtar. I quajtur babai i filozofisë perëndimore moderne, shumica e filozofisë perëndimore pasardhëse është përgjigje ose reagime ndaj shkrimeve të tij, të cilat janë studiuar me kujdes deri sot. 20 vjet nga jeta e vet ai i kaloi në Holand.