SHARE

“Unë e kam një teori për martesat, zoti Boustouler. Pothuajse gjithmonë, brenda dy javëve ju do ta dini nëse një martesë do të funksionojë.

Është e habitshme se sa shumë njerëz mbesin të prangosur për vite me radhë, madje edhe për dekada, në një gjendje të përbashkët të zgjatur të vet – mashtrimit dhe shpresës së rrejshme, kur në fakt, ata i kanë përgjigjet e tyre në ato dy javët e para.”

– Khaled Hosseini, “And the Mountains Echoed”