SHARE

E vetmja gjë që asnjëherë nuk mund ta marrim mjaftueshëm është dashuria, dhe e vetmja gjë që asnjëherë nuk mund ta japim mjaftueshëm është dashuria.

Henry Miller ( 1891 – 1980) ishte shkrimtar amerikan. Ai është i njohur për zhvillimin e një lloj novele gjysëm biografike, e cila i përmbante brenda vetes karakterin studiues, kritikën shoqërore, reflektimin filozofik, seksin dhe misticizmin. Ai gjithashtu shkroi kujtime nga udhëtimet dhe kritika letrare dhe gjithashtu pikturonte në akuarel.