SHARE

Për mua, ti nuk je asgjë më shumë veç se një djalosh i vogël, ashtu si qindra të tjerë. Dhe unë nuk kam nevojë për ty, e ti gjithashtu, nga ana jote nuk ke nevojë për mua. Për ty, unë nuk jam asgjë veç se një dhelpër ashtu si qindra të tjera. Por, nëse ti më zbut mua, atëherë ne do të kemi nevojë për njëri tjetrin. Për mua, ti do të jesh më i veçanti në të gjithë botën. Për ty, unë do të jem më e veçanta në të gjithë botën.

Antoine de Saint-Exupéry, “The Little Prince”