SHARE

Zemra e saj mbeti e zbrazët edhe njëherë dhe karvani i ditëve të njejta filloi prap. Ato do ta ndiqnin njëri tjetrën, në rresht, gjithmonë identike, të panumërta, duke mos sjellur asgjë.

Gustave Flaubert, “Madame Bovary” – është novela debutuese e shkrimtarit francez Gustave Flaubert, e publikuar për herë të parë në vitin 1856. Tregimi fokusohet tek Emma Bovary, gruaja e një doktori, e cila kishte pasur mardhënie jashtë martesore, në mënyrë që të ikte nga banalitetet dhe zbrazëtia e jetës provinciale.