SHARE

Dashuria është ajo gjendje në të cilën lumturia e personit tjetër është esenciale për lumturinë tënde.

Robert A. Heinlein (1907 – 1988) – ishte shkrimtar fantastiko – shkencorë. Për vite më radh, ai ishte njëri ndër novelistët, librat e të cilit ishin më të shiturat të kësaj kategorie dhe ai, bashkë me Isaac Asimov dhe Arthur C. Clarke shpesh konsiderohen si “Treshja e Madhe” mes shkrimtarëve të kategorisë fantastiko – shkencorë.