SHARE

Për aq kohë sa i besoni vetes, ju do të dini si të jetoni.

Johann Wolfgang von Goethe, “Fausti” – (1749 – 1832) ishte burrështetas dhe shkrimtar gjerman. Sot ekzistojnë më shumë se 10.000 letra dhe mbi 3.000 vizatime të tij dhe gjithashtu fragmente letrare dhe shkencore. Vepra e parë shkencore e tij (Metamorphosis of Plants), është publikuar në vitin 1788, pas kthimit të tij nga një turne në Itali.