SHARE

Shqiptarët do të sillen një ditë si të gjithë popujt e botës dhe atë ditë Shqipëria do të jetë një vend ku mund të jetohet, një vend që do ta kuptoj se fajtorë për varfërinë, për hidhërimin dhe urrejtjen nuk është Zoti, por janë vetë njerëzit.

Por, derisa të vijë ajo ditë, mesa duket shqiptarët do të vuajnë edhe pak sepse pa vuajtur popujt nuk ndryshojnë dot.

Ben Blushi, “Shqipëria”