SHARE

Në rininë time dhe në vitet e mia më të lëndueshme, babai im më dha një këshillë të cilën e kujtoj vazhdimisht që nga atëherë: “Kurdo që ndihesh se je duke e kritikuar secilin”, më tha ai, “thjeshtë kujtoje se jo të gjithë njerëzit në botë, i kanë pasur përparësit që i ke pasur ti”.

F. Scott Fitzgerald, “The Great Gatsby”