SHARE

Rinia është e lumtur sepse e ka aftësin për ta parë të bukurën. Kushdo që e ruan aftësin për ta parë të bukur, nuk plaket kurrë.

Franz Kafka (1883 – 1942) – është shkrimtar gjerman – folës i novelave, i cili gjerësisht është i njohur si njëri ndër figurat kryesore të letërsis së shekullit XX-të. Veprat e tij më të njohura janë “Metamorfozat”, “Procesi” dhe “Kështjella”.