SHARE

Njeriu modern mendon se e humbet kohën, nëse nuk i bënë gjërat shpejt. Sidoqoftë, ai nuk di se çfarë të bëjë më kohën e fitur, përveç se ta vrasë atë.

Erich Fromm, “The Art of Loving” – është vepër e botuar në vitin 1956. Në këtë vepër autori e zhvillon përspeptivën e natyrës njerëzore, që nga punë e tij e hershme e deri tek parimet e ikjes nga liria dhe të njeriut për veten, të cilat ai i rishikon edhe në disa nga veprat e tij kryesore.