SHARE

Ai ende ishte shumë i ri për ta kuptuar se kujtesa e zemrës e eliminon të keqen dhe e lartëson të mirën, dhe se falë këtij marifeti ne arrijmë ta durojmë barrën nga e kaluara.

Gabriel García Márquez, “Dashuria në kohën e Kolerës” – është novel nga autori kolumbian, e publikuar për herë të parë në spanjisht në vitin 1985. Karakteret kryesore të këtij libri janë Florentino Ariza dhe Fermina Daza të cilët bien në dashuri me njëri tjetrin. Dashuria e tyre zhvillohet në mënyrë sekrete deri në momentin që babai i Ferminas, Lorenzo, e zbulon lidhjen e tyre dhe ia ndalon Ferminas ta shoh Florentinon. Për më shumë, ju preferojmë ta lexoni librin.