SHARE

Duhet vetëm një minutë për të të ngazëllyer dikush, një orë për të të pëlqyer dikush dhe një ditë për ta dashuruar dikë… por duhet një jetë për ta harruar dikë.

Kahlil Gibran – (1883 – 1931) ishte artist, shkrimtar dhe poet Libanezo – Amerikan. Në botën arabe, Gibran njihet si shkrimtar dhe politikan rebel. Në botën anglisht-folëse ai kryesisht është i njohur për librin e tij “Profeti” i cili u botua në vitin 1923.