SHARE

Nuk e dija se pse dëshiroja të qaja, mirëpo e dija se në momentin që dikush do të më fliste ose do të më shikonte nga afër, lotët do të fluturojnë nga sytë e mi dhe dënesat gjithashtu do të shpërthejnë nga fyti im. Do të qaja për një javë.

“The Bell Jar”, Sylvia Plath (27 tetor, 1932 – 11 shkurt, 1963) – ishte noveliste amerikane, poete dhe shkruese e tregimeve të shkurtëra. Plath ishte klinikisht në depresion, për gjatë shumicës së jetës së saj të rritur. Vdiç duke bërë vetëvrasje në vitin 1963.