SHARE

Të jesh e bukur do të thotë të jesh vetja. Ju s’keni nevojë të pranoheni nga të tjerët. Ju keni nevojë ta pranoni veten.

Thích Nhất Hạnh (11 tetor, 1926) – është murg budist vietnamez dhe aktivist i paqes. Ai jeton në fshatin Plum, në regjionin verior të Francës dhe udhëton nëpër botë për të mbajtur fjalime. Pas një ekzili të gjatë, atij i’u dha leja për tu rikthyer për të here të parë në Vietnam, në vitin 2005.