SHARE

Ne kurrë nuk mund t’i gjykojmë jetët e të tjerëve, sepse secili person e njeh vetëm dhimbjen e vet. Është tjetër gjë të mendosh se jeni në shtegun e duhur, dhe krejtë tjetër gjë të mendosh se shtegu i juaj është shtegu i vetëm.

Paulo Coelho de Souza (24 gusht, 1947) – është novelist brazilian. Novela e tij “Alkimisti” është përkthyer në 81 gjuhë. Ai është fitues i një numri të madh çmimesh ndërkombëtare. Sipas “Washington Post” Paulo Coelho ka shitur 350 milion libra, duke e bërë kështu autorin portugez më të lexuar të të gjitha kohërave.