SHARE

Kujtimi se një ditë do të vdesim është mënyra më e mirë për ta shmangur grackën e mendimit se ne kemi diçka për të humbur. Ne tashmë jemi të ç’veshur. Nuk ka asnjë arsye për mos e ndjekur zemrën tonë.

Steve Jobs (1955 – 2011) – ishte ndërmarrës amerikan, biznesmen, inventor dhe dizajner industrial. Ai ishte bashkthemelues dhe udhëheqës i kompanisë “Apple”. Ai gjithashtu ishte edhe anëtar bordi në “Walt Disney Company” dhe themelues dhe udhëheqës i kompanisë “NEXT”. Steve Jobs dhe bashkthemelusi i kompanis “Apple” Steve Wozniak, gjerësisht janë të njohur si pioner të revolucionit mikrokompjuterik në vitet 1970 dhe 1980.