SHARE

Unë vetëm mund të theksoj se e kaluara është e bukur sepse ne kurrë nuk e kuptojmë një emocion në atë kohë. Ai rritet më vonë dhe kështu ne kurrë nuk i kemi emocionet e plota për të tashmen, por vetëm për të kaluarën.

Adeline Virginia Woolf (25 janar, 1882 – 28 mars, 1941) ishte një shkrimtare angleze dhe modernistja kryesore e shekullit XX – të. Gjatë periudhës midis dy luftërave, Woolf ishtë një figurë e rëndësishme e shoqërisë letrare në Londër dhe figurë qëndrore në grupin e intelektualëve, të quajtur “Bloomsbury Group”.