SHARE

“Mos thuaj asgjë sepse e shoh se ti më kupton dhe kjo më frikëson. Unë kam frikë të gjej dikë si vetja ime dhe gjithashtu një dëshirë për ta gjetur një të tillë.

Unë jam krejtësisht e vetmuar, por gjithashtu unë frikësohem se vetmia ime do të thyhet dhe unë nuk do të jem më sundimtarja e universit tim.

Unë tmerrohem kur ti më kupton, sepse përmes tij ti depërton në botën time; pastaj unë duhet të qëndroj e zbuluar dhe ta ndaj mbretërin time me ty.”

Anaïs Nin