SHARE

Luani nuk mund ta mbrojë veten nga kurthet dhe as Dhelpëra nuk mund ta mbrojë veten nga ujqit. Prandaj, ju duhet të dini të jeni Dhelpër për ti njohur kurthet dhe Luan për ti frikësuar Ujqit.

“Sundimtari”, Niccolò Machiavelli – ishte një historian italian i renesancës, politikan, shkrimtar dhe filozof. Ai shpesh herë quhet themelues i politikës moderne. Machiavelli për shumë vite ishte zyrtar në Republikën e Florentinës, me përgjegjësi në fushën e mardhënieve diplomatike dhe ushtarake. Ai gjithashtu ka shkruar komedi dhe poezi të ndryshme.