SHARE

Të kam dashur ashtu siç një burr e dashuron gruan të cilën nuk e ka prekur kurrë, por vetëm i ka shkruar dhe mban foto të vogla të saj.

Charles Bukowski (Henry Charles Bukowski 1920 – 1994) – ishte poet amerikan i lindur në Gjermani. Për shkrimet e tij ai u ndikua nga rrethanat shoqërore, kulturore dhe ekonomike të qytetit ku jetonte, Los Angjelos. Bukowski ka shkruar qindra poezi, qindra tregime të shkurtëra dhe gjashtë Novela. FBI kishte mbajtur një dosje si rezultat i kolumnes së Bukowskit me titull ” Notes of a Dirty Old Man”, në një gazetë në Los Angjelos.