SHARE

Kurrë mos jepni shpjegime – miqtë e juaj s’kanë nevojë për to, ndërsa armiqtë prap se prap nuk do të ju besojnë.

Elbert Hubbard (1856 – 1915) ishte filozof amerikan, shkrimtar, publikues dhe artist. Hubbard më së shumti është i njohur si themelues i “Roycroft”, një komunitet i zanatçinjëve, në Aurorën Lindore, në shtetin e New York – ut. Ai dhe gruaja e tij kishin vdekur në bordin e anijes “RMS Lusitania”, kur ajo ishte fundosur nga një nëndetëse gjermane në bregdetin Irlandez, më 7 maj, 1915.