SHARE

Sepse për të qenë i lirë nuk duhet vetëm t’i flakni zingjirët, por të jetoni në mënyrën e cila e respekton dhe e rrit lirinë e të tjerëve.

Nelson Rolihlahla Mandela (18 korrik, 1918 – 5 dhjetor, 2013) – ishte revolucionar anti-aperteid afrikan, politikan dhe filantropist, i cili shërbeu si president i Afrikës Jugore nga viti 1994 deri 1999. Ai i kaloi 27 vite në burg si i burgosur politik.