SHARE

Unë nuk kam asgjë të veçantë, për këtë jam i sigurtë. Unë jam njeri i zakonshëm me mendime të zakonshme dhe që e kam jetuar një jetë të zakonshme. Nuk ka monumente që më janë përkushtuar mua dhe emrin im do të harrohet shpejt pas vdekjes, por, unë e kam dashur dikë me gjithë zemër dhe shpirt dhe, për mua, kjo gjithmonë ka mjaftuar.

Nicholas Sparks, “The Notebook”