SHARE

Pavarësisht arritjes së librave online, shumë prej nesh ende e vlerësojnë një shfletim tradicional të faqeve të librit. Kështu, këto rafte të veçanta të librave janë vendi ideal për ruajtjen e thesareve tona të vockla letrare.

Nuk ka asgjë gabim me raftet e vjetra të rënda, por këto rafte moderne i plotësojnë nevojat dhe shijet tona bashkëkohore, duke kursyer hapërsirën dhe duke u përshtatur me ambientin që na rrethon.

Raft librash në formën e Pemës

Ulëse me hapësirë për libra

Raft librash shumë kreativ

Shfrytëzimi i shkallëve si hapësirë për libra

Raft librash ndriçues

Raft librash në formën e pianos

Kabinë telefonike me libra

Raftë librash në formën e hartës së SHBA-ve

Raft librash në formën e rrotës

Raft i padukshëm për libra

Raft për libra në formën e lules

Raft në formën e kupës qiellore

Raft librash në formën e llampës ndriçuese

Raft në formën e kornizës

Një formë futuriste e raftit të librave

Raft i “balancuar” për libra

Raft librash në formën e kosheres së bletëve

Raft librash “Batman”