SHARE

Unë jam person entuziast e cila jetën e kupton vetëm në mënyrë lirike, muzikalisht, në të cilën ndjenjat janë shumë më të forta se arsyeja. Unë jam aq e etur për të mrekullueshmen sa që vetëm ajo ka pushtet mbi mua. Gjithçka të cilën unë nuk mund ta transformoj në diçka të mrekullueshme, unë e lë të ik. Realiteti nuk më bënë përshtypje mua. Unë besoj vetëm ne dehje, në ekstaz, dhe atëherë kur jeta e zakonshme më prangos, unë arratisem, në një mënyrë ose tjetër. S’ka më mure.

Anaïs Nin