SHARE

Femrat, sa herë që ato bëjnë diçka të lezetshme, madje edhe nëse nuk e bëjnë me gjithë mend ose duken në njëfar mënyrë budallaqe, ju bieni në dashuri me to, dhe pastaj ju kurrë nuk e dini se ku dreqin jeni. Femrat. Për Zotin. Ato mund të ju çmendin. Ato vërtetë munden.

J. D. Salinger, “The Catcher in the Rye ”