SHARE

Mendja njerëzore e ka një mekanizëm mbrojtës egoist dhe primitiv, i cili i mohon të gjitha realitetet të cilat prodhojnë stres të tepërt, të cilin truri nuk mund ta përballojë. Ai mekanizëm quhet refuzim.

Dan Brown, “Ferri” – është një triller mister i botuar për herë të parë në vitin 2013. “Ferri” është libri i katërt i serisë së librave të personazhit Robert Langdon. Një film i bazuar në këtë libër është lansuar më 28 tetor, 2016.