SHARE

Por kush lutet për djallin? Kush, në këto 20 shekuj e ka pasur njerëzillëkun e përgjithshëm për tu lutur për një mëkatar, i cili ka pasur më së shumti nevojë për atë lutje?

Mark Twain – ishte shkrimtar, publikues, ligjërues dhe ndërmarrës amerikan. U lind më 30 nëntor, 1835 në Missouri dhe vdiq më 21 prill, 1910 në Connecticut, SHBA. Në mes shumë novelave të tij, më të njohurat janë “The adventures of Tom Sawyer (1876)”, “Adventures of Huckleberry Finn (1885)” etj.