SHARE

Mendjet më të mëdha janë të afta për virtyte të mëdha por gjithashtu edhe për vese të mëdha.

René Descartes (1596 –1650) – ishte filozof francez, matematicien dhe shkenctar. I quajtur babai i filozofisë perëndimore moderne, shumica e filozofisë perëndimore pasardhëse është përgjigje ose reagime ndaj shkrimeve të tij, të cilat janë studiuar me kujdes deri sot. 20 vite nga jeta e vet ai i kaloi në Holand.