SHARE

Të bësh dashuri më një grua dhe të flesh me një grua janë dy pasione të ndara, jo vetëm të ndryshme, por të kundërta. Dashuria nuk e bënë veten të ndihet në dëshirën për qiftim, një dëshirë e cila zgjerohet tek një numër i pakufishëm i grave, por në dëshirën për ta ndarë gjumin, dëshirë e cila është e limituar vetëm tek një grua.

Milan Kundera, “The Unbearable Lightness of Being”