SHARE

Në vendet brutale sikur ky i yni, ku jeta njerëzore është e “lirë”, është budallallëk ta shkatërrosh veten për hir të besimeve tua. Bindjet? Idetë e larta? Vetëm njerëzit në vendet e pasura mund ta shijojnë këtë luks.

Orhan Pamuk, “Snow” – është Novel e publikuar për herë të parë në vitin 2002. Ky libër ngërthen në vete shumë nga tensionet politike dhe kulturore të Turqisë moderne dhe në mënyrë të suksesshme e kombinon humorin, shpjegimin shoqëror, misticizmin dhe simpatin e thellë për karakteret e tij.