SHARE

Dashuria duhet të trajtohet si një marrëveshje biznesi, sepse secila marrëveshje biznesi i ka kushtet dhe monedhën e vet. Në dashuri, monedha është virtyti. Ju e dashuroni dikë jo vetëm për atë që ju bëni për atë ose atë që ai e bënë për ju. Ju e dashuroni atë për vlerat, për virtytet, të cilat i ka arritur në karakterin e vet.

– Ayn Rand