SHARE

Unë besoj se çdo gjë ndodh për një arsye. Njerëzit ndryshojnë në mënyrë që ju të mësoni ta lëni dikë të ik, gjërat shkojnë keq në mënyrë që ju të dini ti vlersoni kur ato shkojnë mirë, ju i besoni gënjeshtrave për ta kuptuar se nuk mund ti besoni askujt përveç vetes dhe ndonjëherë gjërat e mira rrëzohen, për ti ngrituar ato që janë edhe më të mira.

– Marilyn Monroe