SHARE

“Largësia i dobëson dashuritë e vogla dhe i rritë ato të mëdhat, ashtu sikur se Era që e shuan qiriun por zjarrin e ndez edhe më shumë.”

“Dashuria e vërtetë është sikur fantazmat, të gjithë flasin për të, por pak e kanë parë vërtetë”.

“Në dashuri, ne shpesh e dyshojmë atë që më së shumti e besojmë”.

“Ekzistojnë disa njerëz të cilët nuk do të bienin kurrë në dashuri, nëse nuk do kishin dëgjuar më herët se diçka e tillë ekziston”.

– François de La Rochefoucauld