SHARE

“Madje edhe udhëtimi prej mijëra kilometrash fillon me një hap të vetëm.”

“Kur ju të jeni të kënaqur që jeni vetvetja dhe nuk krahasoheni ose nuk garoni me dikë tjetër, të gjithë do të kenë respekt për ju”

“Luftëtari më i mirë nuk është kurr nervoz.”

“E vërteta nuk është gjithmonë e bukur, dhe jo gjithmonë fjalët e bukura janë të vërteta”.

“Qetësia është burimi i forcë së madhe”.

– Lao Tzu