SHARE

“Lumturia nuk është diçka e gatshme. Ajo vjen nga veprimet e juaja.”

“Dashuria është mungesa e gjykimit.”

“Ndonjëherë heshtja është përgjigja më e mirë”.

“E gjithë vuajtja është shkaktuar nga injoranca. Njerëzit shkaktojnë dhimbje mbi të tjerët në kërkim të lumturisë dhe përmbushjes vetiake.”

“Duhet ta keni parasysh se dashuria e madhe dhe arritjet e mëdha përmbajnë edhe rreziqe të mëdha.”

– Dalai Lama