SHARE

“Suksesi nuk është final. Dështimi nuk është fatal. Është guximi ai që numërohet.”

“Keni armiq? Shumë mirë. Kjo do të thotë se ju keni qëndruar për diçka, dikur në jetën tuaj.”

“Një fanatik është dikush që s’mund ta ndryshojë mendjen e tij dhe nuk dëshiron ta ndryshojë subjektin.”

“Mësimi më i madh në jetë është ta kuptosh se edhe budallenjtë ndonjëherë kanë të drejtë.”

“Çmimi i madhështisë është përgjegjësia.”

– Winston S. Churchill