SHARE

“Mbrapa çdo gjëje të bukur, ekziston njëlloj dhimbje.”

“Mos e kritiko atë që s’mund ta kuptosh.”

“E ardhmja për mua është tashmë diçka e kaluar – ti ishe dashuria ime e parë dhe do të jesh e fundit.”

“Kur nuk ke asgjë, ti s’ke asgjë për të humbur.”

“I’a dhash asaj zemrën, por ajo e donte shpirtin tim.”

“Ti kurrë nuk mund të jesh i dashuruar dhe i mençur në të njejtën kohë.”

“Mendoj se një hero është dikush që e kupton shkallën e përgjegjësisë që vjen me lirinë e tij.”

– Bob Dylan