SHARE

“Nëse do më duhet ndonjëherë të vdes, Zoti të më falë, le të jetë ky epitafi im:
E vetmja dëshmi që i nevojitej atij
për ekzistencën e Zotit
ishte muzika.”

“Një njeri normal në një shoqëri jo normale, duket jo normal.”

“Veteranët më të mirë, më të dashurit dhe më gazmorët, ata që e kanë urrejtur luftën më së shumti, janë ata që kanë luftuar vërtetë.”

– Kurt Vonnegut Jr.