SHARE

“Në botë, asgjë nuk është më shumë ngjitëse, se sa qeshja dhe humori i mirë.”

“Ekzistojnë libra tek të cilat kopertinat janë pjesa më e mirë.”

“Ne kurrë nuk duhet të tupërohemi nga lotët tanë.”

“Një mashkull është i lumtur nëse është dashuria e parë e një gruaje. Një grua është e lumtur nëse është dashuria e fundit e një burri.”

“Disa njerëz janë që s’janë armiqë të askujt, janë armiqë të vetvetes.”

– Charles Dickens