SHARE

“Bëjeni rregull që kurrë mos të i’a jepni një fëmije librin të cilin nuk do ta lexonit vet.”

“Nëse dëshironi të u’a tregoni njerëzve të vërtetën, së pari bëjini të qeshen, përndryshe do të ju vrasin.”

“Asnjëherë mos u kacafyt me derrin, sepse ju të dy baltoseni dhe atij i pëlqen kjo.”

“Patriotizmi, thellësisht, është bindja se një vend i caktuar është më i miri në botë sepse ti ke lindur aty.”

“Gjëja më tragjike në botë është kur njeriu i gjenialitetit nuk është edhe njeri i nderit.”

– George Bernard Shaw