SHARE

“Arritja më e madhe është të jesh vetja në një botë që tenton vazhdimisht të të bëjë diçka tjetër.”

“Ajo që qëndron pas nesh dhe ajo që qëndron para nesh, janë qështje të vockla krahasuar më atë që qëndron brenda nesh.”

“Gjithmonë bëje atë që ke frikë ta bësh.”

“Mos shko andej nga të dërgon shtegu, por në vend të kësaj shko andej ku s’ka shteg dhe lëre një gjurm.”

“Toka buzëqesh në lule.”

– Ralph Waldo Emerson