SHARE

“Askush nuk dëshiron të vdes. Madje edhe ata që dëshirojnë të shkojnë në parajsë, nuk duan të vdesin. Por, vdekja është destinacioni të cilin të gjithë ne e ndajmë. Kurrë askush s’ka mund të ik prej saj dhe kështu do të duhej të jetë, sepse është shumë e mundur që vdekja të jetë trillimi i vetëm më i mirë i mundëshëm i jetës. Vdekja është faktori ndryshues i jetës. Ajo e pastron të vjetrën për t’i lëshuar rrugë të resë.”

“Të qenurit njeriu më i pasur për mu s’ka asnjë rëndësi… shkuarja në shtrat në mbremje me mendimin se kemi bërë diçka të mrekullueshme, kjo ka rëndësi për mua.”

“Koha e juaj është e limituar. Mos e humb atë duke jetuar jetës e tjetër kujt.”

– Steve Jobs