SHARE

“Momenti më i vetmuar në jetën e dikujt është atëherë kur e shikonë se si e gjithë bota e tij po rrënohet dhe e gjitha që mund të bëjë është vetëm të vështrojë.”

“Më tregoni një hero dhe unë do të u’a shkruaj një tragjedi.”

“Ai e shikonte atë në një mënyrë të atillë që çdo grua dëshiron të shikohet nga një burrë.”

“Një grua duhet të jetë në gjendja ta puthë një burrë bukur dhe në mënyrë romantike, pa pasur ndonjë dëshirë për të qenë gruaja ose fshehtësia e tij.”

“Përvoja është emri që shumë njerëz i’a japin gabimeve të tyre.”

– F. Scott Fitzgerald