SHARE

“Vuajtja ka qenë më e forta ndër të gjithë mësuesit e tjerë dhe më ka mësuar se si duhet të jetë zemra ime. Disa herë kam qenë i kërrusur dhe i thyer, por – shpresoj – brenda një forme më të mirë.”

“Duhet ta keni një zemër e cila kurrë nuk ngurtësohet, një humor që kurrë nuk lodhet dhe një prekje që kurrë nuk lëndon.”

“Ne kurrë nuk duhe të turpërohemi nga lotët tanë.”

“Zemra e thyer. Mendon se do të vdes, por vazhdon të jetojë, ditë pas dite, pas secilës ditë të tmerrshme.”

“Një zemër e dashur është mençuria e vërtetë.”

Charles Dickens