SHARE

“Problemi me njerëzit që e thonë vërtetë atë që e mendojnë është se ata besojn që edhe të tjerët e bëjnë këtë gjithashtu.”

“Në Afganistan ka shumë fëmijë, por pak fëmijëri.”

“Problemi, natyrisht, ishte se ai e shikonte botën bardh e zi. Dhe ai duhej të vendoste se çka ishte bardh dhe çka zi. Ju nuk mund ta dashuroni një person që jeton në këtë mënyrë, pa u frikësuar prej tij. Ndoshta edhe pa e urrejtur ndopak.”

“Kur ju të jetoni po aq gjatë sa kam jetuar unë, do ta kuptoni se mizoria dhe bujaria janë vetëm hije të së njejtës ngjyrë.”

– Khaled Hosseini